Orgasmul cervico-uterin

Orgasmul cervico-uterin
.
        Este orgasmul cel mai profound si cel mai complex, insa destul de rar intalnit.
      Cand stimularea vaginala este puternica, suficient de profunda si indelungata existand si un fundal sufletesc adecvat, apar vibratii care care urca spre cervix si spre abdomen, transformandu-se intr-o serie de vibratii lungi si blande care se raspandesc ca un nectar extrem de placut in tot corpul si mai ales in sus, spre zona capului. Aceste unde induc uneori un fel de orgasm “ in afara corpului” care poate conduce in cele din urma la anumite forme de extaz, energia sa putand fi simtita si in afara corpului fizic, ca o sfera fluidica de forta.
       Acest tip de orgasm poate fi controlat aproape de la sine si ascensioneaza energia sexuala, permitand atingerea unor stari de constiinta superioare.
       Pentru declansarea orgasmului de tip cervico uterin este nevoie de penetrari foarte profunde ritmice, intr-un ritm care sa fie in acord cu cel launtric al femeii..
         Pentru a putea fi declansat cu usurinta este necesar ca din punct de vedere al dimensiunilor organelor sexuale sa existe o compatibilitate intre cei doi.
       Fundalul emotional pe care apare acest tip de orgasm este acela relaxat, plin de tandrete. Inducerea acestui tip de orgasm cere din partea barbatului o anumita solaritate, si in context cu aceasta, un control al energiei sexuale si psihice.