Masajul erotic

Masajul erotic
Masaj complet I
Introducere
Acest ghid te învata sa aplici si sa primesti masajul erotic. Vei învata cum sa îti faci partenerul(a) sa se relaxeze.
Cel mai bine este sa aplici masajul erotic cât timp partenerul(a) sta întins pe o masa de masaj. Dupa ce pregatesti spatiul astfel încât sa fie caldut si placut, poti începe cu un masaj senzual si relaxant, înainte de a trece la centrele sexuale ale partenerului(ei). Ideea este sa aduci partenerul(a) la un nivel ridicat de excitare si sa-l (o) mentii la acest nivel mai mult timp.
La barbati acest lucru este facut prin comunicare verbala si nonverbala.
La femei acest lucru este cel mai bine realizat folosind un masaj pentru punctul G sau pentru clitoris, pentru a ajunge la orgasm multiplu.
Preliminarii
Crearea unui spatiu senzual si atragator pentru masajul erotic arata ca tii la partenerul(a) tau(ta) si la placere. Începe prin a opri telefoanele. Pune-ti pe usa un semn "Nu deranjati", lumina din camera asigurati-o cu lumânari, da foc la betisoare parfumate si creste tenperatura camerei astfel încât un om sa se simta comfortabil fara haine.Tine lubrifiantii, uleiurile si manusile la îndemâna si acopera masa de masaj cu o patura si peste patura un cearsaf curat. Poti lasa marginile paturii sa atârne pe lânga masa astfel încât sa îti poti acoperi partenerul(a) dupa ce masajul s-a terminat.
O idee buna ar fi sa pui niste muzica pentru a crea atmosfera. Ai grija la ungii; taie-le daca este necesar.
Lubrifierea O asemanare între barbati si femei este ca este nevoie de lubrifiant la masajul organelor genitale; aceasta va face experienta mai placuta si va preveni aparitia ranilor. O diferenta între barbati si femei este ca barbatii pot folosi orice fel de lubrifiant, pe când femeile ar trebui sa le foloseasca doar pe cele pe baza de apa, pentru a evita infectiile vaginale. Pentru masajul genital la barbati sau pentru masajul pe orice alta parte a corpului unei femei poti cumpara uleiuri speciale pentru masaj sau poti folosi uleiuri vegetale (cum ar fi cel de floarea-soarelui).
Asigura-te ca lubrifiantii si uleiurile sunt caldute înainte de a le folosi.
Buna comunicare
În timpul fazei relaxarii si fazei genitale este important ca persoana de pe masa sa poata sa aiba rugaminti sau comentarii. Ea sau el ar trebui sa poata mentiona orice îl face sa nu simta placerea sau comfortul pe care îl merita. Rugaminti de genul nevoia de a merge la baie, ca atingerea sa fie mai puternica sau mai usoara, de a lua o pauza, nevoia de caldura mai ridicata sunt semne ca nivelurile de comunicare si încredere sunt mari.
Ar trebui sa fie clar ca amândoi partenerii trebuie sa fie de acord ca relatia sa includa posibilitatea intimitatii sexuale înainte de a trece la masajul erotic. Situatii în care partenerul(a) care face masajul încearca sa treaca de la un masaj de relaxare la unul erotic pentru prima data, dar celalalt partener se astepta la un simplu masaj de relaxare sau nu crede ca prietenia lor trebuie sa includa sex, pot fi cel putin jenante. E bine sa aduceti în discutie acest subiect înainte de a trece la orice actiune.
Aplicarea masajului
Relaxeaza corpul partenerului(ei) Începe prin a te coordona cu partenerul(a). Pot exista cai specifice pe care tu si partenerul(a) le preferati.Când amândoi sunteti gata, pune-ti partenerul(a) sa stea dezbracat, cu fata în jos pe masa de masaj. Începe prin a-ti concentra atentia asupra partenerului(ei), lasându-ti mâinile sa alunece pe spatele lui(ei). Apoi aplica un masaj de relaxare pe spate, pe picioare si pe talpi. Principiile de baza ale masajului de relaxare includ tinerea mâinilor în continuu contact cu partenerul(a), rabdare, ritmicitate si senzitivitate, alternari de ritm.
Dupa ce ai relaxat picioarele, spatele si talpile partenerului(ei), pune-l sa se întoarca pe partea cealalta. Maseaza-i pieptul si mâinile. Apoi aluneca usor pe picioare în jos. Ai putea sa freci un pic si zona genitala în timp ce cobori. Dupa ce ai terminat cu partea frontala a picioarelor si a talpilor aluneca încet în sus si mai stimuleaza putin zona genitala, atâtându-l în acest fel. Acest proces de atâtare poate fi obtinut masând coapsa interioara aproape de zona genitala, atingând foarte usor regiunea pubiana. În acest moment energia erotica se dezvolta, facând normala trecerea catre activitati mai sexuale.
Mai ales daca acesta este primul tau masaj cu acest partener, este bine sa te uiti în ochii lui(ei) în timp ce îi mângâi organele genitale si este o idee buna de a-i cere permisiunea sa înaintezi. Restul masajului se va concentra asupra organelor genitale, cu periodice mângâieri ale întregului corp pentru a amplifica senzatiile. Una din îndemânarile care vin din experienta este abilitatea de a citi nivelurile de energie si excitare ale partenerului(ei) si usor usor sa treci de la masaj de relaxare la unul mai excitant si, în cele din urma, la unul sexual.