Masaj erotic la femeie

Femeia
Introducere
Senzitivitatea sexuala feminina este diferita de cea masculina, din mai multe puncte de vedere:
1. Excitarea femeii tinde sa fie mai legata de starea emotionala si de sentimentele ei fata de partener.
2. Femeile pot ajunge la orgasm prin doua moduri diferite: Prin stimularea punctului G si prin stimularea clitorisului. Multe femei caracterizeaza orgasmul clitoral ca fiind mai "ascutit”, iar celalalt mai "adândc”.
3. Femeile sunt inconsecvente în tipul de stimulare sexuala pe care îl prefera si modul în care acesta este aplicat.
4. Excitarea femeii ia mai mult timp dar poate dura mai mult si poate fi mai intensa decât cea masculina.
5.Femeile pot avea foarte des orgasme multiple, daca stimularea continua dupa primul (mai ales prin stimularea punctului G).
Datorita #5 masajul erotic pentru femei difera de cel pentru barbat. Atâta timp cât femeile pot savura stimularea si dupa orgasm nu exista nici un motiv pentru ele sa spuna stop. Orgasmele multiple pot face ca nivelul excitarii sa fie foarte înalt si sa tina foarte mult.
Sugestii pentru masajul erotic feminin
Femeile sunt inconsecvente în legatura cu preferintele lor legate de stimularea punctului G si a clitorisului, asa ca trebuie sa fii foarte atent si sa asculti. O preferinta comuna este ca partenerii sa înceapa cu o frecare usoara a întregii vulve, urmata de stimularea clitorisului si încheiata cu stimularea punctului G sau cu o stimulare a amândurora. Va rog aveti grija ca nici stimularea clitorisului, nici orice tip de penetrare vaginala nu produce placere daca femeia nu este deja la un nivel destul de ridicat de excitare.
Când aplici masajul genital la o femeie, de obicei îti ramâne o mâna libera care poate fi folosita pentru mângâierea restului corpului: a sânilor, a perineului, a fetei etc.
Desi tipurile de masaj prezentate mai jos sunt
cele mai frecvente preferinte ale femeilor, exista multe altele.
"Clitoral”- Când clitorisul este masat, încearca sa afli care parte produce mai multa placere pentru ea. Frecând în cercuri, în jurul clitorisului si în mod ritmic, cu un deget lubrifiat este o modalitate de a începe, pâna când descoperi ce creeaza mai multa placere. Odata descoperit acel lucru, el va fi cheia catre mai multa placere. Unele femei gasesc ca orgasmele datorate stimularii clitorisului sunt mai placute daca exista ceva în vagin. O modalitate buna de a rezolva acest lucru este cu câteva degete sau cu un vibrator de dimensiuni potrivite, desi orice fel de penetrare înainte de atingerea unui anumit nivel de excitare nu da placere.
"Punctul-G"- Acesta este o zona pe peretele din fata al vaginului, chiar în spatele osului pubian, cam la 5 cm înauntru. O femeie, de cele mai multe ori, îti poate spune când ai atins punctul G si, de obicei, acesta este mai rigid decât tesutul înconjurator. Apasându-l poate da o senzatie intensa de placere, dar si una de nevoie de a urina. Ejacularea femeii este câteodata un rezultat al stimularii punctului G; ejacularea feminina NU este urina, dar este eliminata prin uretra.
O modalitate buna de a stimula punctul G este cu ajutorul degetelor aratator si mijlociu (lubrifiate), miscarea putând începe cu un singur deget. Fa gesturi ritmice în vagin care arata ca miscarea de a chema pe cineva cu degetul aratator. Alternativ, poti freca punctul G circular. În general, buricul degetelor este cel care apasa pe punctul G.
O alta modalitate de stimulare este de a roti degetul în vagin cu presiune egala pe toate zonele. Ia aminte ca forma vaginului se schimba odata cu cresterea nivelului de excitare a femeii. În general, stimularea punctului G genereaza placere doar din momentul în care femeia este deja excitata.
"Vibratorul"- Acesta functioneaza cel mai bine pe sau lânga clitoris. Daca vibratiile sunt prea intense schimba la o viteza mai mica sau pune o pânza între vibrator si clitoris. Este OK sa îti lasi partenera sa foloseasca vibratorul. De asemenea este placut ca vibratorul sa fie folosit asupra clitorisului în timpul penetrarii vaginale.
Sfârsitul La sfârsitul masajului persoana de pe masa poate fi acoperita cu patura sau cu cearsaful de sub ea. Acesta poate fi un moment foarte placut pentru cuplu.