Masaj complet

Masaj complet II
1. Începe prin a stabili locul. Camera ar trebui sa fie destul de calda pentru ca o persoana sa se simta bine dezbracata. Pune niste muzica relaxanta si da foc la niste betisoare parfumate. Fa tot posibilul ca nimeni sa nu va poata deranja. Lumina trebuie sa fie slaba si, daca este posibil, ar trebui sa fie asigurata de lumânari.
2. O idee buna este sa pui partenerul(a) sa faca o baie calda înainte de masaj — aceasta îi va deschide porii si va face masajul sa fie de doua ori mai placut.
3. Paturile, cearsafurile si prosoapele pe care le vei folosi în timpul masajului ar fi bine sa fie caldute.
4. Fa un fel de interviu cu partenerul(a). Întreaba-l(o) daca are fantezii (pe care le poti încorpora în discutia fierbinte de mai târziu), care îi sunt zonele erogene si daca este ranit pe undeva. Întreaba-l(o) cum se masturbeaza. Ar fi bine sa afli daca îi place stimularea punctului G, a scrotului, a prostatei sau daca îi plac vibratoarele.
5. Începe masajul cu partenerul(a) stând cu fata în jos, asezat pe cearsaf si patura. Reaminteste-i sa respire usor si regulat. Asaza-ti mâinile pe partea superioara si inferioara a spatelui partenerului si cere-i sa-si imagineze cum cu fiecare respiratie se adânceste tot mai mult în masa. Ramâi asa pentru un timp.
6. Ia o pana. Spune-i: ”O sa te mângâi cu o pana pe spate. Concetreaza-te pe zona în care te ating.”. Misca usor pana în sus si în jos pe corpul partenerului.
7. Ia o manusa de blana. Spune-i partenerului(ei) sa fie atent doar la aceasta senmzatie. Mângâie-i tot corpul.
8. Începe-ti masajul pe spatele partenerului(ei). Continua cu gâtul, picioarele si talpile. Saruta ceafa partenerului(ei) din când în când.
9. Pune partenerul(a) sa se întoarca cu fata în sus si mângâie-l cu blana pe partea frontala a corpului.
10. Maseaza partea frontala a picioarelor.
11. Atâta partenerul(a) apropiindu-te de organele genitale, mângâindu-i coapsele interioare si sfârcurile.
12. Maseaza-i abdomenul.
13. Maseaza-i bratele.
14. Mergi în cercuri în jurul sfârcurilor partenerului cu palmele, mentinând gura lânga urechea lui(ei). Foloseste aceasta ocazie pentru a-i sopti ceva sexy. Lasa limbajul corpului sa reflecte placerea pe care o simti.
15. Foloseste atâtarea, atingând în trecere organele genitale ale partenerului(ei). Spune-i sa-si imagineze o caldura excitanta, aparând în zona genitala si apoi propagându-se în întreg corpul.
16. Aplica masajul genital pâna la orgasm(e) daca este posibil sau dorit. Multor femei le va placea daca vibratorul va face parte din masaj.
17. Acopera-ti partenerul(a) cu o patura si asaza-ti mâinile pe inima lui(ei) si pe zona genitala. Ramâi asa un timp.