Masajul centrilor sexuali ai partenerului(ei)

Masajul centrilor sexuali ai partenerului(ei)
Barbatul
Introducere
Principiul de baza al masajului genital masculin este ca ar trebui sa încetinesti, sa te opresti sau sa schimbi ceea ce faci imediat înainte ca ejacularea sa devina inevitabila. Cea mai buna metoda pentru a realiza acest lucru este ca barbatul sa dea un semnal chiar înainte de a atinge acest punct. Semnalele verbale, ridicarea unei mâini, etc merg la fel de bine. Acest proces repetat de ajungere la climax poate câteodata ajuta barbatii sa aiba orgasme multiple fara a ejacula si poate fi de asemena practicat la masturbarea solo. Desi amânarea ejacularii este dorita din perspectiva maximizarii placerii, multor partneri le place sa aiba un singur orgasm.
Ejacularea ofera un plus de placere dar îi poate obosi pe barbati excesiv, astfel încât sa nu poata profita de restul serii sau sa ofere un bun masaj celuilalt; în cazul partenerilor de sex opus carora le place sa încheie masajul genital masculin cu o ejaculare ar trebui ca femeia sa primeasca prima masajul.
Este de asemenea foarte placut sa porti o discutie încinsa cu partenerul în timpul masajului. Puteti concepe împreuna o fantezie verbala, bazata pe dorintele partenerului. Faptul de a lasa partenerul sa înteleaga ca tie îti face o mare placere poate fi un puternic afrodiziac.
Ca o observatie, ia aminte ca la masajul genital masculin nu este neaparat nevoie de o erectie pentru a exista placere; unele tipuri de masaj dau mai multa placere când penisul este flasc.
Sugestii pentru masajul erotic masculin
Exista multe tipuri de masaj care dau placere unui barbat. Daca el nu zice nimic împotriva, de obicei poti presupune ca un masaj ferm si continuu este cea mai buna solutie. Voi sugera câteva tehnici de masaj, dar puteti folosi una proprie. Multi oameni prefera sa aleaga doua tipuri de masaj si sa le alterneze pe o perioada de timp.
"Liftul"- Cu penisul asezat pe burta apuca în mâna testiculele. Podul palmei de la cealalta mâna trebuie sa alunece în sus si în jos pe penis (asezat în pozitia de mai sus).
"Nicovala"- Adu mâna pe gland si las-o sa alunece în jos spre baza penisului. Când atinge baza, da-i drumul. Între timp adu cealalta mâna pe gland si fa aceeasi miscare. Repeta.
"Urcatul pe munte"- Ia penisul într-o mâna si, usor si senzual, mângâie-l cam zece minute, apoi freaca-l o data în sus si în jos rapid. Repeta mângâierea senzuala înca vreo zece secunde (posibil frecându-l foarte usor în sus si în jos). Apoi freaca penisul de doua ori în sus si în jos rapid. Repeta mângâierea si apoi freaca-l de trei ori, etc. Continua pâna când ejacularea este inevitabila.
Sfârsitul
Depinde de voi doi daca terminati cu o ejaculare. Daca da, atunci partenera poate continua sa ofere placere si în timpul ejacularii, pâna când partenerul îi cere sa se opreasca. La sfârsitul masajului (chiar daca exista sau nu ejaculare) persoana de pe masa poate fi acoperita cu patura sau cu cearsaful de sub ea. Acesta poate fi un moment foarte placut pentru cuplu.